sydän- ja verisuonitaudit – HUIJAUS VAROITUS!

”Oxfordin yliopiston professori Rory Collins myöntää salanneensa tutkimuksissaan statiinien sivuvaikutuksia”

..siitä se lähtee..

Lähes 700 000 suomalaista on huijattu syömään kolesterolia alentavia statiinilääkkeitä.

Heräte tohtori Tolosen artikkelista vuoden takaa:
” Kardiologit: Statiinit ovat myrkkyä sydämelle ” [ Lue lisää.. ]

Olen jo 2012 lähtien aktiivisesti viestittänyt että Big Pharma, Suomen lääkärit ja ns. ”yliopistot” ovat mukana sellaisessa apinapissniksessä että seurauksena länsimaissa KUOLEE IHMISIÄ AIVAN TURHAAN JA ON JOHTANYT MILJOONIA kärsimyksen tielle.

PUOLET SUOMALAISISTA KUOLEVAT sydän- ja verisuonitauteihin!

Valtaosa ennenaikaisesti ja AIVAN TURHAAN!

Liikunta, ruokavalio, toimiva omegalitku ja l-arginiiniyhdistelmävalmiste pistää verisuonisto kuntoon ja vielä D-riboosi hoitaa suurella onnistumisprosintilla rytmihäiriöt kuntoon.

Luonnonmukaiset elintavat kuntouttaa ja luo elinvoimaa sekä ennaltaehkäisee infarkteja ja laskee ne tulehdukset mitkä aiheuttavat ”plakkiintumat” ja että verisuonet jäykistyvät. Kun verisuonisto on elastinen (joustava) ja laajentuu/supistuu normaalisti ei tarvi verenpainelääkkeitä, ei kolesterolilääkkeitä, ei verenohennuslääkkeitä, ei solusalpaajia, ei myrkkyä! Sydän rauhoittuu kun veri virtaa vapaasti.

Minä EN VOI YMMÄRTÄÄ että on vielä suomalaisia jotka eivät käytä arjessaan toimiva omegaöljy ja mitä tärkeintä l-arginiiniyhdistelmävalmistetta!!

verisuonikuva

härskiä väitteitä

oilOnko nyt muotisana omegojen ”härskiintyminen” myyntivalti? Silläkö luodaan pelote ja myyntiargumentti ja tieteellisesti näytetään miksi ”juuri meidän valmiste on vaaraton ja tehokas”.

Kun kansa on herännyt siihen, että omegat kuten D-vitamiinit ja ”proteiinit” ovat tärkeitä niin myynnissä ja markkioinnissa perinteisesti koitetaan kaikkea, että voidaan näyttää omaa paremmuutta.

Itse olen tullut siihen lopputulokseen, että nestemuodosssa saa enemmän tehoa irti kuin kapseleista. Eli tehosuhde on ihan eri luokkaa kun ottaa pullosta kuin purkista ja sitten ei tarvi popsia kapselin turhat ainesosat.

Hyvä hintalaatusuhde:
Lysi Omega-3 Lemon 240 ml kalanmaksaöljy. Hinta on n. 12,50€ pullo.

Tämän lisäksi käytän vaihtelevasti oliivi-, pellava-, avokadoöljyä ja esim. tyrnimehua missä luonnollisesti tyrnin öljyä.

Hyvä härskiintymisenestoaine saattaa olla astaksantiini (astaxanthin). Olisi muutenkin tärkeätä saada astaksantiini ruokavalioon.

 

quantified self – kliinisesti ja empiirisesti

Olen jo pitkään kertonut, että tänä päivänä voi mitauttaa omat tulokset ja terveyttä eri konstein ja usein liitetään myyntiin ja markkinointiin myös instrumentteja että voi todistaa tuotteiden toimivuutta sikäli kliinisesti ja empiirisesti että todellinen tuote näyttää toimivuutaan todellisten käyttäjien käsissä. Tämä on fiksua jos ja kun haluaa luoda toimivalle tuotteelle pysyviä asiakassuhteita – saada käyttäjät pysymään!

Omegat

Zinzino:n testit tehdään täällä: www.vitas.no eli kaupallinen taho tuottaa tulosta – siis tulokset. Zinzinolla testi maksaa 109€ ja Antioksidanttiklinikalla 98,70€. Ja plussana klinikan hyväksi, että he ottavat näytteen veriplasmasta, eikä kuivaverinäytteestä. Edellä mainittu yritys on vahvasti sidoksissa Zinzinoon, joka taas on Balance Oilia myyvä yritys. Suosittelen ihan oikeasti tilaamaan tuon tulkinnan myös riippumattomalta taholta vertaukseksi. Tällä tavalla saat oikeasti validin ja puolueettoman tulkinnan veresi rasvahappopitoisuuksista.

Sydän- ja verisuonet

Suosin uBioMacpa laitteen käyttöä. Tästä kirjoitan erikseen täällö elinvoima.fi sivustolla myöhemmin.

Tohtori Tolosen artikkeli vuoden takaa:
” Kardiologit: Statiinit ovat myrkkyä sydämelle ” [ Lue lisää.. ]

 

Kategoria(t): Kim, Yleinen Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa