fluori on ehkä suurin este evoluutiollemme

Minulla pitkä määrätietoinen prosessi päällä avata käpyrauhasta. Pikkasen välähtää jo läpi ja aika hurjaa kun pääsee. Ilman käpyrauhasta olemme kuin tietokone ilman nettiä tai puhelin ilman SIM korttia.

Kim

On niin paljon näyttöä ja tietoa siitä, että fluori ”jäähdyttää” käpyrauhasta. Eli käpyrauhanen kivettyy (”kalkkiutuu”).

Mennään pikkasen niin sanotusti esoteerisiin asioihin tänään.

[ Lähde ]

Näillä sanoilla tietty kohderyhmä saattaa lopettaa elinvoima.fi blogin uutiskirjeitä ..tai ehkä juuri tämän artikkelin johdosta tämän kohderyhmän jäseniä menee vastaan vanhoja uskomuksia ja avaa uuden oven; mahdollisuuden löytää vapautta & hyvinvointia uusissa sfääreissä.

Käpyrauhanen pidetään yhtenä kanavana luomiskuntaan ja luojaan. Eli jos haluaa avata yhteyden niin käpyrauhanen on hyvä saada auki. Vaikka mistä näkemättömästä ja uskoista on kyse niin kaikki on samalla täysin tieteellistä. Eli kaikki mitä liittyy uskoon ja myös uskontoihin tulee osaksi tiedettä jossain kohtaa. Ihmisinä meillä menee selkeästi aikaa ennen kuin meillä on laitteita millä mittaamme nämä asiat. Aikoinaan röntgen toi näkökenttäämme uutta tietoa – itseasiassa näkykykyä. Joillakin ihmisillä on erilaisia näkykykyjä ja meidän psykiatriassa ne ovat tietenkin harhoja ja terapialla ja lääkityksillä koitetaan poistaa tällaiset kyvyt epänormaalina. Näin yksinkertaisesti tiede toimii; magneettikuvaukset, ultaääni, jne jne.

Jossain kohtaa kirjoitamme elinvoima.fi blogissa muun muassa biontologiasta ja biofotoneista, NES terapiasta; MSAS, jne. Ehkä kirjoitamme niin tieteellisistä asioista kuten fotoneista, mustista aukkoista, ja ns. string teoriasta. Mutta vain kun se liittyy suoranaisesti meidän omaan hyvinvointiin ja ..vapaudesta. Elinvoima.fi sivuston ikiteema liittyy aina näihin teemoihin. Mutta nyt palataan asiaan:

fluori ja käpyrauhanen

Käpyrauhanen on kuin magneetti fluorille ja fluori on jo pitkään ollut vanhan vallan salainen ase pitää ihmiset orjina. Sokeus, tyhmyys, älyvapaus ja katkaistu yhteys maailmankaikkeuden tietoisuuteen on edellytys pitää ihmisiä kapinoimasta. Koska kun kanavat on auki niin näkee harhan läpi – valheet paljastuu ja tunnistat eri ihmisten agendat. Maailma muuttuu läpinäkyväksi. Tällä hetkellä vallassa olevat tahot fokusoivat kahteen asiaan jokaisen ihmisen kohdalla:

  1. käpyrauhasen neutralisoiminen
  2. immuunijärjestelmän romuttaminen

He ovat onnistuneet varsin hyvin tässä. Moni ”järkevä ihminen” vastustaa tätä sanomaa mutta nyt ollaan ajassa siinä kohtaa, että tämä asia tulee vahvasti julki lähitulevaisuudessa. Tätä tietoa on ollut kautta historiamme saatavilla mutta niin taitavasti herjattu, että uskomme ”hammaslääkäriin”.

Yksi polku vapauteen on kyky nähdä maailmamme niin kuin se on mutta myös, että avaamme kanavat maailmankaikkeudelle. Kyllä me tulemme toimeen ilman tämä laajakaista käpyrauhasen kautta. Ja kyllä me voimme kokea hyvin ihmeellisiä juttuja ja vaikka minkä energian läsnäolo vaikka se olisi täysin deaktivoitu. Ehkä emme edes tarvitse käpyrauhasta..

..mutta: JOS haluaa käpyrauhasen käyttöön ja että esimerkiksi kehon oma DMT tuotanto olisi meille iloksi ja hyödyksi niin silloin kannattaa poistaa fluori kokonaan kehostamme. Eli ei enää fluori hammastahnaa ja jos käyttää floorattu vesi niin kannattaa suodattaa sitä pois 100%:esti. Kirjoitamme jatkossa DMT:stä (the spirit molecule), anandamide:stä (the blizz molecule) ja fluorista lisää.

Jos et ole uutiskirjeen tilaaja niin lisää sähköpostiosoitteesi oikealla Seuraa meitä – uusia juttuja kätevästi sähköpostitse alla olevaan kenttään.

Kategoria(t): Kim, Yleinen Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaus kohteessa fluori on ehkä suurin este evoluutiollemme

  1. Kalev sanoo:

    Kalev:
    Voisin kertoa tarinan tyttärestäni, kun hän alkoi käyttää fluori tahnaa 3-vuotiaana, rupesi hän joka ilta osoittamaan keskelle otsaan ja hokea ”silmä on rikki”. Voisin kuvitella että tällä oli suora yhteys fluorin käyttöön, sillä hän osoitti joka kerta suoraan käpyrauhasen kohtaan silmien väliin. Silloin luin ensimmäisen kerran fluorista ja lopetimme sen käytön lapsellamme, muttei hän koskaan palautunut aidoksi lapseksi niin kuin oli ennen kuin ”silmä meni rikki”. Toki yhteiskunta ja monet muut asiat vaikuttavat, että lapset muuttuvat aidoista epäaidoiksi, mutta uskon että käpyrauhasen kalkkiamisella on tähän merkittävä vaikutus..

Vastaa