iHerb.com

iHerb ja ALVittomasti

Lyhyesti: jos ALV jää alle 5€ maksettavaksi niin saa todennäköisesti tuotteet ilman tullia ja alvia. Eli tuotteiden arvo max. 35,71€.

Voit tilata iHerbistä elintarvikkeita ja lisäravinteita (ALV 14%) verottomasti maksimissaan 35,7 euron edestä, eli tämän päivän kurssilla 46,2 dollarilla. Jos pakettisi kokonaishinta on vaikka 64 dollaria, niin tästä sinulle tulee maksettavaa ALV:n suhteen 8,96 dollaria. Kosmetiikkatuotteiden osalta ALV on 24% ja niitä voi jatkossa tilata verottomasti 21 eurolla, eli noin 27 dollarilla. Myös toimituskulut pitää huomioida ja niissä ALV on 24%.

iHerb on ollut aivan loistava ostospaikka. Valikoima ja hintataso on monen tuoteryhmän suhteen lyömätön. Tulevaisuudessa on hyvää katsoa hieman tarkemmin mitä sinne tilaukseen pistää ja jos sitten tulee arvonlisäveroa maksettavaksi, niin maksetaan ne ihan mielellämme. Tämä sillä edellytyksellä, että tuo tulliselvitys käy kivuttomasti.

ensitilaajan alennus

Ensitilaajat saavat ensimmäisestä tilauksesta alennusta, kun käyttää suosittelijan koodia.

Muista valita ilmainen näyte mukaan tilaukseen (Ylhäältä kohdasta: “Freebies!”). Huom! vain yksi ilmainen näyte per tilaus. Muuten ylimääräisistä näytteistä veloitetaan.

Mikäli päädyt tilaamaan tämän sivuston linkkien kautta, niin koodin ZVJ653 pitäisi olla automaattisesti syötettynä ostoskorissa. Kiitos koodin käytöstä!

Tai käytä tämä linkki ensitilauksen yhteydessä:

[ iherb.com/me/webside ]

Tulli

Nettitulli:

Jos tuotteet jää jostain syystä tulliin, niin ei hätää. Kyllä ne sieltä kotiin saa, pitää vaan maksaa ALV, ja tulliverot. Lisää tullin sivuilta: “Tilaaminen Internetistä“. Nettitullauksen voi tehdä kotona pankkitunnuksilla, joten tulliin ei tarvitse onneksi enää lähteä asioimaan ihan jokaisessa tapauksessa.

[ iherb.com/me/webside ]