att beställa l-argininprodukter

Pulse-8 är mitt val! Jag kunde ha valt vilken produkt som helst men jag valde den här. Nedan framhåller jag mina egna funderingar varför och jag presenterar också de alternativ jag vet andra beaktat och som jag själv kollat upp.

Skicka gärna förbättringsförslag, nyheter du hittat och idéer åt mig!

kim ( a ) elinvoima.fi
vardagar 045 340 1030 kl 12 – 15
eller via Facebook

( a) = @

 

Det finns bara några produkter som fungerar för det verkliga ändamålet. Alla av dessa säljs via direktförsäljnings företag. Dvs. det finns inte en ända sådan här produkt i vanliga affärer, inte ens i hälsokostaffärer – ej heller via nån ”webshop” såvitt jag vet. Det här tycker jag är lite konstigt men det kan vara att en enskild burk helt enkelt är för dyr med tanke på att det är rätt svårt att ”sälja” nåt som kan kosta närmare hundra euro – för en burk..! Samtidigt har inte affärsmän, hälsokostbutikens innehavare, kapacitet att lära upp sin personal så att de kan föreläsa för kunderna så att de tar med sig produkten från hyllan. Det är vi som skapar efterfrågan och i framtiden kommer det att finnas sådana här produkter ute i affärerna. Oftast får tillverkaren 15 – 30% av hyllpriset. Medan direktförsäljningsbolag får hela summan och kan således betala ut till användarna som rekommenderar produkterna en liten provision på hela omsättningen de skapar: detta kallas för nätverksmarknadsföring och kan vara en mycket intressant inkomstkälla för många.

ProArgi9PlusDen första produkten som kom till Finland 2012 fås via folk som är med i Synergy. Men det är i verkligheten väldigt invecklat att köpa produkten samt den är också den absolut dyraste – ca 80€. Har själv använt den tidigare.

 

forever argi+Forever har en l-arginin produkt och är ett bra exempel på en produkt som inte innehåller det både viktigaste men samtidgit dyraste ingrediensen l-citrulin. Man kan köpa produkten via nån av företagets återförsäljare men vi rekommenderar helt klart både ProArgi9+ och Pulse8 framom den här – de är helt klart i en klass för sig. Både denna och ProArgi9+ innehåller fel typ av B-vitamin; syanokobalamin. Det är överlag vädligt viktigt att se upp med B-vitaminerna som man använder! De kan till och med vara farliga. Syanokobalamin lämnar syanid i kroppen. Pulse-8 innehåller metylkobalamin. Med andra ord bör man se upp gällande alla B-vitaminer som finns ute i affärerna och i apteken. Även om de gör oss pigga för stunden så kan de i långa loppet ha förödande effekt i kroppen. Så denna produkt rekommendar vi inte. 

Herbalife har en väldigt dyr produkt och som utvecklades av Ignarro, en av Noberpristagarna. Den heter Niteworks – den är väldigt dyr och var ett intressant första försök. Även om produkten kom ut straxt efter Nobelpriset 1998 nån gång 2002 säljs den ännu idag. Ett bra exempel på nätverksmarknadsföring; alldeles för dyr och medioker produkt. Det bolag som har fokus på att ”göra pengar” faller i denna kategori och är ointressanta för mig. Produkten har ifrågasätts av rätt många bl.a. av Murad som är en av de tre Nobel pristagarna. Murad i sin tur har varit med och utvecklat Cardio Support (tidigare Cardio Discovery) som är vettigt prissatt på $39,95 i USA. Pulse-8 kostar 38,88€ + moms och frakt – i praktiken ca 45€.

 

Det här är min personliga favorit och egentligen också ända jag tryggt kan rekommendera för tillfälligt. Allt flera byter nu till den här: den är funktionellt sätt den bästa och samtidigt också den billigaste. Priset är ca 45€ inklusive frakt hem till dörren eller till jobbet.

Det går bara att beställa via en link (länk) som en registrerad användare kan ge. Dvs. produkten säljs direkt från tillverkaren till den verkliga användaren utan mellan händer. Företaget har således direkta relationer med oss – vi som använder produkten! Och det fungerar fint.

Jag är själv väldigt nöjd med företagets verksamhet och framförallt produkten.

Innan du inleder beställningen kan det vara bra att du ser till att du kan göra utrikesbetalningar med ditt kort. Speciellt om du har ett VISA electron kort.

Att beställa produkten: begär linken till hemsidan av den som rekommenderat produkten till dig. Om du vill köpa via min link använd den här linken kim247.fgxpress.com

Alla som är med får en egen link i samma format __________.fgxpress.com

För vissa kan det vara lite svårt att få beställt produkter via nätet. Så det är bra om vi hjälper varandra. Det viktigaste är att det blir gjort och även så att dessa produkter blir en del av vår vardag. Enklaste sättet är att aktivera en autoship så att produkter kommer hem var fjärde vecka.

        Närmare instruktioner hittar du här:

pulse8.fi

 

kim ( a ) elinvoima.fi
vardagar 045 340 1030 kl 12 – 15
eller via Facebook

( a) = @