mitä tänään syötäisi

½ suomalaisista kuolevat sydän- ja verisuonitauteihin

dr mercola l-arginineEli minusta maailman tärkein tuote on pakko olla tähän liittyvää juuri sen takia! Asia saa kuntoon suurella todennäköisyydellä lyhyessä ajassa ja yksi tärkeimpiä tekijöitä tässä on hyvä l-arginiiniyhdistelmävalmiste. Jos on tiukka budjetti niin ehkä kustannustehokkain valmiste saa iHerb:istä [ tämän linkin kautta ]

PDR -kirjan mukaan valmisteista paras parisen vuotta sitten oli Synergy:n ProArg9+ mutta nykyään suosin yhtä hyviä mutta huomattavasti halvempia. Synergy:n l-argininiinivalmiste saa muualla maailmalla järkevämpään hintaan mutta geopoliittininen tilanne teki tuotteesta turhan kallis Suomessa. Testataan tällä hetkellä erittäin laadukasta valmistetta ja näyttää siltä, että asiakashinta tulee olemaan 42,50€ normi kuukausisitten + toimituskulut. Varmistan vielä asiat ja laitan myöhemmin linkki tuotteeseen ja tilausohjeet tänne.

OrGano reishikahvia

kaikenlaista kivaa toi reishi, eli lakkakääpä (latin: ganoderma lucidum) tekee
Tilailemme sitä suoraan tuottajalta:
kim247.myorganogold.com
Lue lisää www.ganoderma.fi

magnesium

Kaikista primääreistä magnesium ja D -vitamiini ovat niitä mitkä tarvitsemme niin säännöllisesti, että voisi sanoa että minimit pitää vetää joka päivä!

On ollut tietyllä tavalla haasteellista löytää varma tuote (sekä D3:n osalta, että magneesiumin). Tämä suositus on varauksella mutta saattaa olla yksi edistyneempiä. Tämänkin saa iherb:istä. Pikatilaus iHerb : [ iherb.com tilaa täältä ]

Jussi Venäläinen; Kaisan sivulta löytyy tarkempaa infoa, mutta yleisohjeena jättäkää tosiaan perus magnesiumoksidit kaupan hyllylle ja ostakaa mieluummin esimerkiksi magnesiumsitraattia.

Teemu Arina; Oksidista imeytyy n. 4% eli hukkaan menee. Tehokkaimpia on Krispinin mukaan kelaatit. Lisätietoja muutenkin laajemmin: http://www.krispin.com/magnes.html

sinkki – zink

Sinkkiä on kaikissa elimistön nesteissä, kudoksissa ja elimissä, mm. luustossa, lihaksissa, ihossa, joissa se toimii 200 erilaisessa entsyymissä.  Sinkki on tärkeä proteiinien, rasvojen rakentamisessa ja niiden rakenteen ylläpitäjänä, sillä se edistää normaalia proteiinien muodostusta ja rasvahappo- ja hiilihydraattiaineenvaihduntaa. Se on osallisena myös vitamiinien aineenvaihdunnassa (edistää normaalia A-vitamiinin aineenvaihduntaa), sukupuolihormonien tuottamisessa ja erityksessä (edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaaleina ja normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä). Sitä tarvitaan kasvuun (osallistuu solujen jakautumisprosessiin) ja kehitykseen (edistää kognitiivista, tiedollista toimintaa) sekä vastustuskyvyn ylläpitoon (edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa).

Sinkin vaikutukset kohdistuvat erityisesti ihoon, kynsiin, hiuksiin, näkökykyyn ja luustoon, joita se edistää pysymään normaaleina. Sinkki antioksidanttina edistäen solujen suojaamista hapetusstressiltä.

Ravinnon runsas kuitupitoisuus vaikuttaa heikentävästi ravinnon sinkin imeytymiseen, eläinproteiini sen sijaan parantaa sinkin imeytymistä.

Kim’in suosikki on: professori A&M sinkki

meriva kurkuma

Pikatilaus iHerb : [ iherb.com tilaa täältä ]

Kurkuma on erittäin tehokas tapa saada immuunijärjestelmä kohotettua mutta myös erittäin tehokas tapa avata ja puhdistaa käpyrauhanen.

Yhdistä kurkuma, hunaja ja musta pippuria.
But the secret ingredient to this drink lies in another natural addition, black pepper. When you combine turmeric with black pepper, it dramatically increases the benefits of the spice. Allowing the bio-availability of curcumin to increase by about 1,000 times.

The properties of black pepper, such as piperine, allow for this mix to take place and increases the amount of curcumin that gets into your bloodstream. It, in fact, allows your body to absorb 2,000% of the turmeric.

More benefits of turmeric:

– Boosts memory and brain function
– Aids a healthy digestive system
– Detoxifies the liver
– Helps maintain cholesterol levels
– Strengthens the immune system

Tee kultainen maito – Golden Milk näin: Lue lisää

käpyrauhanen

Käpyrauhanen aivoissa on meidän yhteys maailman kaikkeuteen. Jos tämä ”WiFi” ei ole päällä tai on vajaa niin se on sama kuin mobiililaite tai tietokone ilman nettiyhteyttä. Maailmankaikkeus on siis ”internet” ja käpyrauhanen on meidän modeemi ja yhteys siihen.

 

ayurveda:

ashwagandha – miehille
shatavari
– naisille (hormoonien takia)

kotimainen teollistettu maito

14.1.2016: Nyt kun olen lopettanut maidon ei ole anemia enää. En ole käyttänyt rautaa eikä Berocca ja olen silti pirteä koko päivä. Ilman Beroccaa, nonimehu ja rautaa väsähdin ihan totaalisesti ennen vanhaan. Olen potenut väsymystä koko elämäni ja muistiongelmia. Lue myös tämä artikkeli aiheeseen liittyvää [ täältä ]

Mutta syksyllä 2015 vähensin radikaalisesti maidon käyttö. Nykyään käytän vain silloin tällöin kahviin. Juustoa syön edelleen paljon mutta kaikki muut maitotuotteet koitan minimoida.

Vatsahaava ei ole enää eikä mykoosilima tule enää. JOS juon maitoa niin saman tien tulee limaa ja vatsahaava syntyy seurauksena jo muutamassa päivässä – nykyään ihan yhdestä lasista..! Olen elävä todiste siitä miten vaarallinen kaupan maito on. Ja kun kerran menee rikki niin yliherkkyys jää päälle. Ihan kuten diabetes, allergiat jne.

Kiitos Tapani Lahti kun kerroit TOTUUDEN maidosta. Hänen luennolla kolahti, jätin maidon.. ja sain yli 10 vuotta kestänyt vatsahaava parannettua. Lukeaa ns. maitokirja!

Vastaa