Hjärt- och kärlsjukdomar

kim ( a ) elinvoima.fi
vardagar 045 340 1030 kl 12 – 15
eller via Facebook

Beställningsinstruktioner gällande fungerande l-arginin produkter
[ finns här ]

Här är ”power pointen” för föreläsningen som hölls den 16.3.2016 vid Dagsmarks U.F.
[ öppna här ]

Här är information gällande lögnerna i vårt samhälle
[ öppna sidan här ]
(ett ljudband startas automatiskt)

Vi har också sammanställt ett dokument på finska
[ öppna Google dokumentet ]

Var är du i utvecklingen och åt vilket håll går du?

verisuoni

Du kan aktivera svensk text på denna video. Textning sker automatiskt och är därmed inte så exakt men tillräckligt bra för att kunna följa med kontexten. Videon är en av de som bäst beskriver hur mångsidigt l-argininet fungerar för oss. Youtube video
[ öppna videon ]

Min rekommendation som är världens bästa men samtidigt billigaste fungerande alternativet – kostar 85€ inkl. frakt och diverse kostnader för 2 burkar, dvs 45€ för en burk som räcker med normal rejäl dos i en månad. De andra alternativen kostar alla ca 65€ och ProArgi9+ är dyrast och svårast att beställa och kostar ca 80 – 70€ för en burk.


om man vill visa de häpnadsväckande effekterna med Pulse8 borde man skaffa uBioMacpa så man kan SJÄLV kliniskt se den individuella utvecklingen hos folk.

Problemen med l-arginin brist uppenbaras småningom efter och under en lång tid och problemen är ofta (alltid!) katastrofala. Att börja använda ett l-arginin kosttillskott som fungerar innebär således att trenden ändras i den personliga utvecklingen relativt långsamt och det är sannolikt att man därför inte känner av effekten. Det som vissa bolag* och tillverkare gjort är att sätta i effektiva B ”vitaminer” (oftast de som bildar syanid (gift!!!!!) i kroppen). De gör detta för att många reagerar på dem så som att de skulle bli energiska och således skapas en illusion av att produkten fungerar. Det är den effekten dessa B ”vitaminer” har och samma effekt skulle man få utan l-arginin, l-sitrulin och andra delar i sammansättningen. Alla bolag utom FGX (Farmers Market) har trixat på det här viset. Jag förstår VARFÖR!

..MEN..

det är fortfarande frågan om att LURA FOLK! Och jag är inte i den businessen.

*(speciellt nätverksbolag som vill att produkterna har en wau -faktor)

L-argininet får de facto en effekt som många beskriver som att en ridå eller hjärndimma försvinner. Och den här är väldigt positiv och har inga bieffekter.

L-arginin är en av de viktigaste grundstenarna i uppbyggnaden av vårt välmående – men det är sammansättningen som är avgörande om man vill ha en optimalt funktionell produkt.

Även om det finns tusen och en sak som är viktigt för att må bra och för att ha ett välfungerande liv så har l-argininet och en på rätt sätt sammanställd produkt (komplex produkt) fått en speciell plats tidsmässigt och fokusmässigt. Det är därför att jag anser att rätt typ av oljor, nonisaft och rätt typ av l-arginin komplex produkt är en del av vår dagliga kost – de är de elementära funktionerna. Givetvis finns det.. som sagt.. tusen och sen sak som är för eller emot vårt välmående. Och elinvoima.fi har som avsikt att konfrontera allt som har med det att göra. Jag bryr mig kääk i pengar när det kommer till folks välbefinnande. Så jag rekommenderar varmt denna produkt oberoende av. Samtidigt är jag väldigt glad att jag får en del av den omsättning vi skapar tillsammans med tillverkaren av Pulse-8. Jag hoppas på att på så vis få mera tid med att hjälpa så väl när och kära samt folk jag inte ens känner till ett bättre liv. Jag är så trött på att se allt lidande och elände. Jag ger mitt allt för att se en bättre värld.