D vitamiini

On muutama ravinne mitä meidän olisi hyvä saada ihan joka ikinen päivä. Ja suositukset ovat THLn suunnalta yleensä aivan liian matalat ja tarkoittavat käytännössä: ”alle rajan niin sairastut tai lopulta kuolet”. Tämä on minun mielipiteeni!

Tällä erää käsitellään ”vitamiinin” nimeltä D3. Olen sitä mieltä, että voimme olla lyhyet aikavälit ”puutostilassa” koska kehomme korjaa itse itsensä suhteellisen hyvin – itse sijoittaisin nyt aikaa kun en ota ravintolisänä D:tä kesälle tai aurinkolomamatkoille.

Biohakkereiden ja oikeasti terveystietoisten piireissä suositus on VÄHINTÄÄN 200µg. Sitä vedän nykyään pohjaksi.

Seuraa tätä blogia niin pääset lukemaan lyhyesti ja ytimekkäästi magnesiumin ja zinkin tärkeydestä ja että mikä valmiste tahansa ei kelpuuteta. On myös luvassa pläjäyksiä siitä, että pidän moni ”ravintolisä” erittäin vaarallisena ja esim. Berocca minkä olen ”joutunut” itse käyttää vuosia on ollut tosi tyhmää. Olin tyhmä. Tein virheen. Myönnän sen mutta koko sen aikana kun käytin niin myönsin että tämä on väliaikaista ja koitan keksiä miten korvata Beroccan jollain luonnonmukaisella.. minulla meni liian monta vuotta keksiä ratkaissun siihen. Tässä omakohtainen fakta:
ilman nonimehu, rautaa ja Beroccaa väsähdin pahasti. Väsy tulee syystä ja me joudumme ”boostaa” oma vire tila kun olemme ”syyttä” väsyneitä. Meitä viedään väsymykseen kun keho tai mieli on rikki, sairas tai heikossa kunnossa.

Kim

[ Lue lisää D ”vitskusta”.. ] Terveys Hymy

Ote:

Tunnettu ravitsemus- ja antioksidanttihoitoja antava lääkäri Erkki Antila sanoo suoraan, että tämänhetkiset D-vitamiinin saantisuositukset ovat riittämättömiä. Kun virallinen suositus puhuu 7,5 mikrogramman päiväsaannista ravinnosta, Antila suosittelee seitsenkertaista annostusta.

– Näin pystyttäisiin torjumaan monia vaikeita sairauksia. 7,5 mikrogrammaa takaa vain sen, ettei riisitautia tule, hän sivaltelee.

Kategoria(t): Kim, Yleinen Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa