biohakkerit ja keskustelu

keskustelu kaverin kanssa joka on ominut hyvin paljon tietoa kaikesta; hän huomioi biohakkeroinnin rajoitteita ja varsinkin mitä tulee koululääketieteeseen – samalla kun hänen mielestä maininta tiibettiläisistä joogeista oli hyvä; ”ne pojat tietää homman alkuperän!”
Eli; ”ei tuo homma ihan noin yksinkertainen ole mitä hän antaa ymmärtää”

Juteltiin tänä aamuna Hennan kanssa siitä reishi kahvista; eli mites monimutkaiseksi kaikki asiat tuppaa menemään;

reishi on top 10’ssä jos miettii luonnon antimia. Lähtökohta on kuitenkin, että se kasvaa oikealla tavalla (esim. kiinalainen viljelty tyrni on aika lailla tehoton verrattuna meidän saaristo tyrniin). Ja, että sitä otetaan talteen ja pakataan niin, että se on elinvoimainen kun nautimme sitä.

..no mitä tapahtuu kun ottaa jotain elinvoimaista kahvin kera? Jos on meidän perinteisestä kahvista kyse niin uskon, että se pilaa ravintomme elinvoimaa ja myös suoranaisesti kehon elinvoimaa. Samalla kun “kahvi” voi tarjota hyvin paljon hyviä puolia meille. Eli jos ottaa jotain kahvin yhteydessä niin on hyvää tietää milloin kahvi tuo synergiaa – milloin se pilaa jotain. Hennan ja mun yhteisymmärrys oli kuitenkin; koska ME EMME TIEDÄ niin emme pilaa mitään ravintorikasta ottamalla sitä kahvin kera. Kahvi aina erikseen. Haaste on ollut löytää hyvää kahvia ja tällä hetkellä on CLIPPER’S käytössä ja silloin tällöin sitä Organo Gold reishikahvia.

siis pelkästään kahvista saamme “haasteita” aikaan ihmisillä.

eli.. miten voimme paketoida asiat niin, että ns. “hissipuheella” saadaan oikeita ratkaisuja aikaan? Todennäköisesti ei mitenkään.

 

Kategoria(t): Kim Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa